Αποστολή παραγγελιών

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων (www.elta.gr), εντός 5 εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση της πληρωμής. Στέλνουμε τα δέματα με ταχυδρομείο Priority Registered Air. Μόλις αποσταλεί η παραγγελία σας, στέλνουμε μια ειδοποίηση στο email που παρέχεται κατά το check out με τον αριθμό παρακολούθησης του δέματος. Ωρα αποστολής
  • Ο χρόνος αποστολής ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα προορισμού.
  • Οι χρόνοι αποστολής είναι περίπου 3 εργάσιμες ημέρες στην Ελλάδα, 8-10 εργάσιμες ημέρες για κατοίκους ΕΕ και 10-15 εργάσιμες ημέρες για πελάτες εκτός ΕΕ.
  • Εάν χρειάζεστε ταχεία παράδοση, επικοινωνήστε μαζί μας.
  Διεύθυνση αποστολής Στέλνουμε στη διεύθυνση που παρέχετε κατά το check out, εκτός εάν ορίσετε διαφορετικά. Παρακαλούμε, βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνσή σας είναι σωστή πριν από την αγορά, καθώς δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για προϊόντα που αποστέλλονται σε λανθασμένη διεύθυνση. Διεθνείς πελάτες & προσαρμοσμένες αμοιβές Ορισμένες χώρες ενδέχεται να χρεώνουν τελωνειακά τέλη. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε αυτές τις πληροφορίες. Λάβετε υπόψη ότι είναι ευθύνη του αγοραστή και σας συνιστούμε να το ελέγξετε πριν υποβάλετε την παραγγελία σας, ώστε να μην υπάρχουν εκπλήξεις. Τιμές αποστολής Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται κατά το ταμείο.
Καλάθι αγορών